Menin sisälle huoneeseen ja laittauduin pitkäkseen. Oikealle puolelleni tuli naishenkilö, ehkä siinä 50 vuoden ikäinen nutturapää. Vasemmalle puolelleni asettautui nuorempi vaaleaverikkö. Tällä vaaleammalla ei ollut tukka kiinni mitenkään se oli nimittäin aika lyhyt, melkeimpä samaa luokkaa kuin omat hiukseni.

Oikella puolella oleva  nainen alkoi työskennellä, ihan ensimmäisenä hän työnsi sormensa suuhuni. Eihän se mikään yllätys ollut, mutta ei nyt niin tavanomainen aloitus.... Nuorempi vaaleaverikkö alkoi aherrella kimpussani suurin piirtein samaan aikaan.. Aikansa siinä hoitelivat. Pikkuisen jännitin, kipristelin varpaita, kun en ilennyt sanoa että sattuu, taikka eipä oikeastaan puhuminen tullut kyseeseen, en olisi ymmärrettäviä sanoja kuitenkaan saanut esiin. Joka tapauksessa vartaloni jännittyi kaarelle, selkä irtosi alustasta useamman kerran. Eivät he mitään kovakouraisa olleet, tekivät vain työnsä huolella, pakkohan sen jossakin oli tuntua.

Meni siinä varmaan varttitunti, molemmat hoitelivat hommansa ammattimaisesti, jälkikipuja ei jäänyt. Jouduin pikkuisen pyyhkimään suun ympärystä heidän lopetettuaan, mutta sehän kuuluu kuvioon. Mukava rentous hiipi koko kroppaan.

 

Seuraava aika on huhtikuun lopulla, paikkaavat vielä yhden hampaan...