Mielikuvitus. Sillä saa aikaan vaikka mitä. Taas jälleen kerran revin esiin uskonnot, siis uskonnot monikossa. Ne ovat syntyneet ihmisen tietämättömyydestä, niillä on haettu selityksiä elämän synnylle, elämisen ja kuolemisen tarkoitukselle ja kuka millekin. Yhtä kaikki on faktaa se, että ne ovat kaikki mielikuvituksen tuotetta. Osassa varmasti on taustalla myös tositapahtumia, mutta loppujen lopuksi palvomiseen tarvitaan mielikuvitusta, jota meillä kaikilla on.

Aaveet. Toinen mielikuvituksen tuote. ei voi muuta kuin ihmetellä ihmisten hyväuskoisuutta. Saatana.

Yhdessä Facebookin ryhmässä kritisoin aaveitten olemassa olemista, ja heti seuraava kommentti oli, että jos oot eri mieltä niin ole hiljaa. Mitä tänne tuut huutelemaan.... Huutelempa nyt sitte täällä, ihan omassa blogissa... Jos kirjoitukseni ärsyttää sinua niin älä lue pidemmälle.

Näin unta, että satoi vettä. Seuraavana päivänä satoi, joten se oli enneuni. Olen siis enteitten näkijä.

"Hautasin koirani sen kuoltua. Itketti. Tunsin kuinka koiran henki meni lävitseni ja lohdutti. Aaveita on siis olemassa, minä voin todistaa sen." -Vittu. Todistele ihan itellesi vaan.

Lumelääke. "Juo vettä ja paranet. Vedellä on muisti." Mielikuvitusta. Eikä niitä tuommoisia lääkkeitä ilman tarkoitusperiä keksitä. Eikä varsinkaan rahastamisen takia, niinkuin lääketeollisuudella on tapana. Mutta kokeile, jos et usko... pidän luennon noista lääkkeistä huomenna Helsingin kauppatorilla, kerron kaiken ja selitän mistä on kysymys. Ota käteistä mukaan. Saatana.

Mutta jos mielikuvitus tekee olosi paremmaksi, niin hyvä on. Sinun mielikuvituksesi ei tee minun FYYSISTÄ oloani yhtään paremmaksi eikä huonommaksi.

Tämänkin kirjoitukseni sait lukea kuule ihan ilmaiseksi ja vasten tahtoasi. Niin kerta.