Mentalisti. Mikä ihmeen mentalisti? Semmoinenko, joka lukee ajatuksesi? Yliluonnollisia psyykkisiä kykyjä? Haista minkä kerkiät, ei ole mahdollista.

Ajatusten lukija, taikatempun tekijä. Väliin voisi laittaa =-merkin, mutta kun se pätee vain toiseen suuntaan. Eli ajatusten lukija on vähän kuin taikatempun tekijä. Ensiksi se sanoo  sulle, että ajatteleppa jotakin lukua, ja sinähän ajattelet. Sitte se sannoo, että numero 7. Oliskohan se se? No on... Miten se sen tiesi? Tulit tapahtumaan, laitoit takin narikkaan paikalle numero 7, istuit numeroidulle paikallesi, numero 7, sait kouraan seven-upin ja 7päivää-lehden sitte vielä ihmettelet, mistä se sen tiesi.

Noora Karma on yksi niistä. KIrjoitti muka ennen jääkiekkopeliä ottelun lopputuloksen lapulle ja laittoi lapun laatikkoon. Kas kummaa, laatikosta löytyi ottelun jälkeen oikea tulos. Olisi laittanut tulosvetoa, kun kerran sen tiesi. Vaan eipä laittanut. Lootassa oli itse asiassa tyhjä lappu, loota otettiin alas ja Nooran MIES laittoi sen lootan omalle pöydälle ensin ja se loota avattiin vasta sitten. Olisivat avanneet sen lootan ennenkuin se laitettiin sille pöydälle.... Salaluukku, johon sopivasti sujautettiin oikea tulos ennen avaamista, siinä selitys. http://shokkitutkimus.blogspot.fi/2013/02/shokkifaktat-nain-mentalisti-noora.html

Mentalisti tekee taikatemppuja siinä missä kuka tahansa taikuri. KAIKKI temput on selitettävissä, mutta niitä ei selitetä, muuten menisi viihdearvo koko hommasta. Ihminen ei kykene lukemaan toisen ajatuksia eikä vääntelemään lusikoita ajatuksen voimalla. Se on fakta se.

Onhan noita ajatuksen voimaan uskovia parantajiakin ollut maailman sivu. Rukous, reikihoito, lumelääke, homeopatia jne. Kaikki silkkaa sontaa. Mutta mitäpä ihminen ei olisi valmis maksamaan siitä, että joskus näkee "yliluonnollisia" tapahtumia ja mentaalipohjalta tapahtuvia ihmeparanemisia. Luulotauti paranee syömällä vaikka rusinoita, kun asia oikein esitetään.

 

Ja samat lorut loppuun kuin aina ennenkin:

Kirjoitan asioista, jotka askarruttavat mieltäni, taikka muuten vain haluan tänne tallentaa. Kieli poskella, välillä ihan vaan ärsyttääkseni muita. Ei mitään henkilökohtaista, mutta aina pakkomielteitä ja päähänpinttymiä vastaan. Ei ole olemassa henkimaailmaa muualla kuin mielikuvituksissa. KAIKKI lahkot ja huuhaa-aatteet rahastavat herkkäuskoisia. Se vaan on niin ja pysyy, ei sitä seikkaa yksi ihminen saa muutetuksi. Säälin vaan niitä uhreja, jotka maksavat itsensä kipeiksi noitten huuhaitten takia. Kuinkahan moni noistakin antaa viimeiset roponsa johonkin lumehoitoon?