Työläisen arkea!

Saavuin Hotelli Vaakunaan tänään hyvissä ajoin ennen kello viittä iltapäivällä. Tiedossa oli kovastikin työasioita koneen ääressä, palaverimuistion tutkailua ja muuta materiaalia niin paperille printattuna kuin koneeltakin katseltuna. Vaakunan huoneita on juuri remontoit  ja siten ne ovat kohtuullisen viihtyisä vedenkeittimineen ja uusine taulutelevisioineen.

Astuin siis hotellihuoneeseen ja totuttuun tyyliini heitin matkalaukun sille varatulle tasolleen eteisen naulakon alla. Kyllähän se siihen sopi ihan hyvin, mutta enemmänkin tilaa saisi olla. Aiemmin muistelen matkalaukulle olleen oman tasonsa huoneen puolella, missä sille on kyllä reilustikin tilaa edelleen. Tämän jälkeen nakkasin työsalkun petin päälle, palasin hakemaan matkalaukustani tämän läppärin ja ajattelin levitellä paperit ja läppärin siihen työpöydälle tutkiskelua varten.

WTF? Siinä se läppäri on nyt pöydällä ja paperit edelleen salkussa... Kyllä on työmatkalaisen matkustamista ajateltu, eihän täällä enää töitä voi tehdä, vai voiko sinun mielestäsi?

ROIVaakuna%20ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4-nor

No, eipä siinä mittää. Vessakäynnin lomassa huomasin, että parranajovälineet olivat jääneet kotiin ja leukaperä alkoi näyttää ruokottomalta. Varsinkin korvan juuressa oli yksi huomaamatta pitkäksi kasvanyt haiven, joka pitäisi pistää juuresta poikki. Oli se vissiin useamman ajokerran tullut ohitetuksi. Niinpä paikalliseen Claasolssoniin ostoksille, josta löytyikin kohtuuhintainen höyläpakkaus vaahtoineen. Kassalle ja karkuun. Huoneeseen päästyäni paketti auki, mikä olikin melkoinen askare ilman saksia ja puukkoa. Nuo pakataan nykyään niin maan perusteellisesti myymälävarkaita ajatellen työläiksi, että ei mittää järkke! Aukeshan se lopulta... Mutta se roskamäärä! Muovikalvoa, muovipakkausta ja toista samanlaista sen sisällä! Huh!!!! Ei ko roskakorriin vaan! Mutta mihin hiton roskakoriin? EI OLE ROSKISTA!!! Tai on, mutta se on vessassa. Mielenosoituksellisesti laitoin kaikki roskat nojatuolille odottelemaan huomista siivoojaa, mutta tuskinpa tuo mielenosoitus oli ensimmäinen, eiköhän palaute ole hotellinjohdolle asti jo mennyt.

Terveisiä vaan hotellihuoneitten suunnittelijoille, toivottaa työmatkalainen petinpohjalta.