Veikkauksen toimitusjohtajan palkasta on "kohistu" tänään. Lainausmerkit siksi, että kohisijana on ollut pääasiassa yksi mies eli Antti Rinne. 32.000 euron kuukausipalkka noin ison yhtiön toimitusjohtajalle ei ole ollenkaan epätavallisen suuri. Veikkauksen liikevaihto on 2,1 miljardia euroa. Yksityisistä yhtiöistä esimerkiksi Keskon toimitusjohtajan palkka oli viime vuonna yli 1,8 miljoonaa euroa, kuukausipalkka siis lähentelee 150.000 euroa!

En silti minäkään ole iloinen Veikkauksen tj:n palkan suuruudesta, mutta se on sivuseikka, ei minun mielipiteelläni ole mitään merkitystä.

Palkka on siis 32.000 eur/kk (edeltäjällä muuten oli yli 40.000)

Veroja ja veronluonteisia maksuja pidätetään noin 52,35% (kirkollisveron skippasin laskiessani kokonaan). Puhtaana käteen jää reilu 15.000/kk minkä lisäksi hänellä lienee muitakin etuuksia eli kai sillä leivän syrjässä pysyy. Kelpaisi kyllä minullekin...

Kuntavaalit on tulossa!

Rinteen tehtävä on pitää puolue otsikoissa! Ei tuo Veikkauksen toimitusjohtajan palkka mikään uusi asia ole, olsi siihen uutisointiin voinut ottaa muitakin esimerkkejä, mutta kai ne SDP:ssä ajattelivat tämän olevan sopiva uhri. 

Finnairin ja muitten isojen yhtiöitten johtajien palkat ne vasta suuria ovat....

 

 

Tulipahan taas raapaistua pelkkää pintaa aiheesta. Anteeksi ja kiitos.