Ajatuksissani tänään, ehkä joku päivä löytyy parin tunnin rako kirjoitella ajatuksista kummunneet kommentit:

1. Vaalit on tulossa, Mitä taustalla mietitään, mitä puhutaan, miten mustamaalauskampanjat tästä kehkeytyy?

2. Hallituksen lisäbudjetti: Siinä ei ollut juuri mitään yllättävää eikä mullistavaa, mutta mihin oppositio takertuu, MITÄ EI OLISI PITÄNYT ja niin edelleen. Tai tarkemmin: MITÄ EI TEHTY.

3. Hallituksen ja hallituspuolueitten kannatus. Mistä seuraava (turha) välikysymys?

4. Tulevien vaalien ennuste. Olen aiemmin, itse asiassa monta vuotta sitten, ennustanut, että persujen ilmalento jää lyhyeksi. En kuitenkaan tuota hajaantumista osannut odottaa, vaikka ennustinkin hallitusvastuun syövän kannatuksen. Hallitukseenhan jäi hajaannuksen jälkeen vain kourallinen ex-persuja.

5. Edellisen johdosta: Mitä ajatuksia minulla mitättömällä maan matosella on Persujen ja Sinisten tulevaisuudesta, molemmista erikseen.

Mulla nyt on monenlaisia ájatuksia monesta asiasta, puolesta ja vastaan, mutta tulee sen verran harvoin päivitettyä tätä blogia, että lukijakunta on pienentynyt kuin pyy tuomiopäivän lähestyessä. Katsotaan kuitenkin jos töitten ja harrastusten jälkeen olisi jossakin välissä oikeasti aikaa kirjoiottaa perusteellisempi analyysi edes yhdestä yllä mainitusta asiasta.

Lisään nyt vielä, että olen Suomen valtion ja kansalaisten tukija, en yhdenkään puolueen enkä yhdenkään ammattikunnan tai ihmisryhmän puolestapuhuja erikseen. Kokonaisuus pitää saada pysymään kasassa. Kaikkia ei voi miellyttää, se on selvä. Aina on iso joukko vastustajia. Eduskunnassa vastustaja on aina oppositio, olipa oppositiossa kuka tahansa. Tällä vaalikaudella siellä on SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto ja varsinkin Persut nyt loppuaikana.

Tehdään tässä välissä töitä, harrastetaan ja matkustellaan. Pidetään yhteiskunta pystyssä kukin tahollan.