UFO = tunnistamaton lentävä esine (object=kohde)

Tunnistamaton lentävä objekti. Siis ei välttämättä esine, vaan kohde, jota ei voida edes tunnistaa.

Tarkoitetaanko Ufolla avaruudesta tullutta vierailijan alusta? Jo tarkoitetaan, niin sellaisiahan ei ole. Siis ei ole. Mutta jos UFO merkitseekin "tunnistamaton lentävä objekti"-määriteltyä ilmiötä niin sitten on eri juttu. Taas muistutan, että avaruudesta tulleita vierailijoita ei ole. On olemassa heijastuksia vaikkapa lentokoneista, mutta havaintohetkellä kone on ollut niin kaukana, että ääntä ei ole kuulunut ja ilmiö on ollut niin lyhytaikainen, ettei sitä ole voitu tunnistaa minkäänlaiseksi takuuvarmaksi heijastukseksi niin kait se sitten on ufo kun ei voida tietää, onko heijastus koneesta taikka säähavaintopallosta taikka jostakin muusta. Valoilmiö, jolle ei ole selitystä ja se ilmiö "näyttää" lentävän.

Mielikuvitus on tehnyt ufoja paljonkin. Suomen ufotutkijoitten sivuilta niistä voi lukea enemmänkin. Sieltä löytyy myös ufo-tapauksia, joilla on useampi silminnäkijä, mutta siitä huolimatta selitystä ilmiölle ei ole keksitty. Siitäkin huolimatta ulkoavaruudesta tulevia pikku-ukkoja taikka ET-tyyppisiä eläviä organismeja ei ole havaittu koskaan eikä tulla havaitsemaankaan. En silti kiistä sitä, etteikö tuolla jossakin voisi olla toinen aurinkokunta ja siellä maapalloa muistuttava toinen elettävä planeetta, mutta se olisi joka tapauksessa niin kaukana, ettei sen auringon tuottama valo ole vielä päässyt näköetäisyydellemme. Matka siitä planeetasta tänne kestäisi niin kauan,että yksikään elävä olento ei sitä matkaa pystyisi tekemään. Puhutaan vähintään miljardeista vuosista. Se on käsittämättömän pitkä aika elävälle olennolle.

 

Muuta en nyt tähän viitsi piirrellä, kun aihe on pikkuisen jopa vastenmielinen minulle. Sanoisinpa, että miksi perustella itsestään selvää asiaa kun voi selitellä epäselvempiäkin. Niinkuin vaikkapa eu-vaalien aikaansaamaa mediapeliä. Katsotaan...