Kirjoitin muutama kuukausi sitten:
https://mahottomia.vuodatus.net/lue/2017/04/perussuomalaisista

Nyt syyskuussa tilanne on realisoitunut ja vakiintunut. Sininen Tulevisuus (ei kuitenkaan Maaseudun Tulevaisuus ;) )  on Perussuomalaisen puolueen perustajan Timo Soinin jatkumo alkuperäiselle Perussuomalaiselle puolueelle. Perussuomalaiset taas jatkavat Soinin alkuperäisen puolueen alkuperäisellä nimellä omaa politiikkaansa. Soinin puolue kasvoi mittavaksi ja merkittäväksi puolueeksi populismilla, vaikka Soini ei sitä myönnäkään. Halla-Ahot sun muut vetivät puolueen kannatuksen rasismilla ja suorastaan kommunstisella politiikalla ylös. Nyt jäljellä on kaksi Soinin perustamaa puoluetta (Soinin vetämää, vaikkakaan Siniset ei ole henkilöitynyt Soiniin yhtä voimakkaasti kuin Perussuomalaisen ennen vuotta 2017), joista Siniset ovat hallituksessa ja Persut ei. Halla-Ahohan ennusti kuluneella viikolla (Lännen Media http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/jussi-halla-aho-sinisen-tulevaisuuden-tie-paattyy-seuraaviin-eduskuntavaaleihin/770812/ ) että Sinisen tulevaisuuden päätepiste on 2019 eduskuntavaalit. Voi olla, mutta samalla päättyy myös Timo Soinin pitkä poliittinen ura suomalaisessa yhteiskunnassa. En näe Perussuomalaiselle puolueelle yhtään sen ruusuisempaa tulevaisuutta, vaikkakaan Perussuomalaiset eivät tule menettämään ainakaan kaikkia kansanedustajia eduskunnassa. Aina on tilaus rasistiselle puolueelle ja rasismilla ratsastaville julkkiksille. Pesussuomalaisten kannatuksen laajuus on paljon kiinni siitä, saavatko he poliittiseen ohjelmaansa uskottavaa ohjelmaa maahanmuuttopolitiikan lisäksi. Suomen talouspolittiikka toteutettaessa on kaikilla puolueilla käytössään samat eurot ja samat veronmaksajat, samat sosiaalipummit vastassa, samat pienituloiset. Velkaantumisen määrä on ainoita muuttuvia tekijöitä talouspoliittisella saralla. Siis joko velkaannutaan rajusti lisää tai sitten koetetaan kesiä säästöjä velkaantumisen estämiseksi.

SIPILÄ:

Juha Sipilään on henkilöitetty koko nykyinen hallitus. Häntä haukutaan ja mollataan, ompa Facebookiinkin perustettu ryhmä, jonka nimi ei sellaisenaan ole edes julkaisukelpoinen. Tässä kohtaa ihmettelen Facebookin sensuurin puuttumista henkilöön kohdistuvana suorastaan kunnianloukkauksena. Vai mitä sanotte ANTTI SUVANTO-nimisen https://www.facebook.com/profile.php?id=100008588023342 miehen ylläpitämästä ryhmästä, jonka nimi on Juha Sipilä , mulkku joka tuhosi hyvinvointiSuomen . Ryhmässä on yli 11000 jäsentä, ihan omilla nimillään. Mukana on muutamia poliitikkojakin. Ryhmän seuraava tapahtuma on nimeltään "Juha Sipilä sotaoikeuteen". Miettikääs nyt mistä on kyse, itkupotkuraivari-ryhmästä, mutta kuitenkin varsin suuren ihmisjoukon keränneestä pilipali-ryhmästä.

Sipilä on siis virkaa tekevä pääministeri, kansan sinne valtuuttama, mutta vastustajat eivät tietenkään tykkää Sipilän tavasta olla julkisuudessa. Talouidelliset resurssimme ovat rajalliset eikä raha ole mistä jakaa joka puolelle ilman rajoituksia. Pakolaisia ei voi rajalle ampua ja siten estää tänne saapumasta. Tornioon saapunut runsas pakolaismäärä joku aika sitten leimattiin myös Sipilän syyksi, kuten kaikki mielisairaitten puukkoiskut jne. Toki joku noista iskuista oli maahanmuuttajan tekemä, mutta silti kyse on enemmän yksittäisten mielisairaitten tekosista, ei niinkään järjestäystyneestä terrorista. Muuten noita iskuja olisi paljon enemmän.

Seuraavan hallituksen hallituspoliittinen ohjelma vaatii tarkkaa etukäteistarkastelua. Onko tulossa SDP-Vihreät-Perussuomalaiset-pohjainen hallitus? Siinä tapauksessa hyvinvointi-Suomelle saadaan oikeasti antaa hyvästit, ilman "itkupotkuraivareita". Tosin hallitusvastuuseen joutuvat henkilöt joutuvat ottamaan kantaa muuhunkin kuin maahanmuuttoon budjettia laadittaessa eli rajalliset resurssit tulee heidänkin eteen. Nähtäväksi jäisi se, miten he siitä suoriutuvat. Olen ennekin sanonut itsestäänselvyyden¨, että yhden asian puolueella ei ole pitkää tulevaisuutta hallituksessa. Ja rasismiin perustuvan puolueen politiikka ja julkitulo aiheuttaa lisää väkivaltaa, johon he itsekään eivät halua ajautua. Niin makaat kuin petaat!

2019 eduskuntavaalien jälkeen meillä on hallitus, jossa on mukana ainain Kokoomus ja Vihreät. Loput hallituspuolueet selviää aikanaan, ihan niinkuin mainitutkin. Kirjanpidossa on vain kaksi suurta faharyhmää, tulot ja menot. Niitten pitää olla tasapainossa viin valtiolla kuin yksityisillä ihmisilläkin. Äänekkäimmät kritisoijat ovat niitä ihmisiä joilla ei ole kykyä hankkia tuloja muuten kuin muitten veronmaksajien kukkarosta.